Prezentare placa video MSI HD 7770

Placa video MSI AMD Radeon HD 7770, 1024MB, GDDR5

Micro-Star International a fost fondata in anul 1976 in Jhonghe, Taipei. MSI este unul din principalii producatori de placi de baza si placi video de pe piata. Pe langa acestea, MSI mai produce si laptop-uri, bareboneuri, placi de expansiune, calculatoaree All-in-One.


 Astazi va voi face o scurta prezentare a placii video MSI HD 7770. Aceasta placa video face parte din ultima generatie de placi video de la AMD si este bazata pe un chip grafic Cape Verde XT . O puteti gasi la pretul de 539.99 RON la eMAG.
Este varianta GHz Edition asta insemnand ca frecventa procesorului este de 1000MHz. Ca si aspect nu este foarte spectaculoasa, insa este o placa video cu un raport pret/performanta foarte bun. Racirea este una simpla cu un radiator pe GPU care este racit de un ventilator de 80mm care are un design "propeller blade" folosit si la modelele high-end ale celor de la MSI; acesta poate ofera cu pana la 20% mai mult air-flow decat un design simplu. Aceasta varianta suporta modificarea voltajului pentru un OC mai eficient.
Pentru alimentarea acesteia recomand folosirea unei surse brand de 400W,  MSI HD 7770 avand o alimentare cu un singur conector 6 pin.


Bundle-ul oferit este unul standar iar in ambalajul MSI HD 7770 vom gasi: placa video, un manual de utilizare, un CD cu drivere si utilitare, un cablu de alimentare MOLEX--> PCI-e si un adaptor DVI->>VGA(optional).


Pe partea de conectivitate video MSI HD 7770 vine echipata cu: un port DVI, un port HDMI si un DisplayPort.
ATENTIEMSI HD 7770 nu are suport pentru CrossFire.


MSI HD 7770 este o placa video performanta care va rula orice joc in conditii decent chiar si in FullHD. La pretul de 539.99 RON este o placa video best-buy si de aceea o recomand acelora care vor o placa video performanta cu un consum scazut.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu